Essence mellow yellow

Dit kleurtje had ik alweer een tijdje in mijn kast liggen en ik wou er elke keer nog een review over schrijven. En deze trend voor deze zomer is toch echt de kleur geel. Omdat ik liever meer lakjes koop voor een goedkopere prijs dan 1 heel duur lakje is deze ook weer van Essence en is te verkrijgen voor maar €1,29 net zoals alle andere lakjes van de colour&go collectie.

Eerder was geel mijn lievelingskleur maar tegenwoordig draag ik het haast nooit meer, maar deze zomer komt de kleur geel weer helemaal terug en geel is natuurlijk ook nog eens een lekker opvallend kleurtje voor op je nagels.

De kleur?
Als ik naar het potje kijk vind ik het een erg mooie kleur, niet te vel. Toen ik begon met het lakken van mijn nagels dekte de nagellak niet zo goed. Ik kreeg zelfs strepen op mijn nagels, wat ik er niet mooi uit vond zien. Ik heb de lak toen nog 2 keer opgedaan en toen begon de lak wel mooier te dekken. De kleur vind ik ook erg mooi en zoals ik al zij niet te vel, daar houd ik niet zo van. Een erg mooi zomers kleurtje dus! Wil jij deze kleur ook hebben? Koop dan de kleur Mellow Yellow 51.


Het potje?
Dit potje is net zoals alle potjes van de colour&go collectie. Vrij simpel en lekker klein, in het potje zit maar 5ml dus ook niet super veel. En op het potje staat gewoon een simpele tekst. Ook staat er op het potje: 'quick drying nail polish', ik vind dat dat ook wel zo is. Ik deed een lakje nagellak op en iets later was het ook al droog. Bij sommige nagellakjes moet ik echt wel een tijdje wachten voor het droog is.

Wat kost het?
Dit lakje kost €1,29 en is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Mijn mening?
Een mooi zomers kleurtje geel wat snel droogt als je het opsmeert. Ook is het een klein potje en dus makkelijk om mee te nemen ergens naar toe. En ook nog eens voor een goedkoop prijsje!

5 opmerkingen:

  1. Mooi kleurtje! Ik heb nog geen lichtgeel lakje, maar deze vind ik wel heel mooi. <3
    Ik heb op je gestemd hoor ! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dit kleurtje ook, hij is zo leuk!
    Misschien kan je de volgende keer proberen om je nagelriemen niet mee te lakken, dit vinden ze niet fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waauw mooi geel kleurtje. Ik zag deze ook maar heb heb hetniet gekocht. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je mag je nagels wel wat netter lakken...

    BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects