Snel bruine benen

De zomer komt er weer aan en iedereen wil dan natuurlijk mooi en snel bruin worden. Want dat lijkt natuurlijk het allermooiste bij een jurkje of een korte broek. Een zelfbruiner kan vaak al helpen maar sommige zelfbruiners kunnen oranje gaan uitslaan en dat wil natuurlijk niemand!


Scheren
Voordat je in de zon gaat is het natuurlijk wel zo mooi om je benen glad te hebben, want behaarde benen is niet echt een must in de zomer met je bikini aan. Dus maak je benen mooi glad met een scheermesje of ontharingscreme. Maar waxen is in de zomer ook erg handig, zo voorkom je dat je elke avond je benen weer staat de scheren voor dat mooie gladde resultaat.

Scrub
Scrub je benen goed, zo haal je alle dode huidcellen weg en worden je benen dus sneller bruin. Heb jij geen scrub? Koop deze dan bij bijvoorbeeld de Kruidvat of Hema.

Zelfbruiner
Ook verkopen veel drogisten zelfbruiner. Erg handig als je door de zon niet bruin wordt of gewoon graag bruin bent. Maar let wel goed op dat je een goeie zelfbruiner koopt, want sommige zelfbruiners laten vlekken achter of geven je een rode kleur. Zelf gebruik ik nooit een zelfbruiner, ik wacht liever op de zon.

Zonnebaden
Als je aan het zwemmen bent en naar het zwemmen weer in de zon gaat liggen merk je het vaak al. Je verkleurd en heel logisch ook wat je ligt in de zon en wordt ondertussen droog. Dit zorgt er dus voor dat je verkleurd, wil jij dit effect gewoon wat meer hebben? Spring dan gewoon wat vaker in het water en ga weer liggen zonnebaden. Aan het eind van de dag ben je op deze manier al mooi verkleurd.

Gebruiken jullie wel eens zelfbruiners om bruin te worden?

4 opmerkingen:

  1. Toevallig heb ik laatst hele fijne zelfbruiners gekocht voor lichaam & gezicht van Yves Rocher... en die werken goooooed! Woow, net alsof ik gewoon een week op vakantie was geweest :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik nooit zelfbruiners, maar heb dat ook niet nodig want ik word heel snel bruin uit mezelf.
    Maar wel heel leuk artikel :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handige tips ! Ik word jammer genoeg niet snel bruin, als ik een paar uur in de zon lig ben ik misschien lichtbruin, maar dat zie je niet zo goed. Ik heb nog geen zelfbruiner, maar die wil ik zeker kopen voor de zomer. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh thanks! Handige tips, ik ga ze gebruiken deze zomer! Ik gebruik geen zelfbruiner, ik word altijd heel snel bruin. :D

    BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects