Catrice man go tango

Voor ik op vakantie ging heb ik nog een leuk kleurtje nagellak gekocht, deze oranje 'man go tango' van Catrice. Mijn mening is dat ik dit een erg leuk lakje vind! Ik twijfelde wel of ik hem wel moest kopen maar heb het uiteindelijk toch gedaan. Ik wou dit lakje hebben omdat ik nog geen oranje nagellak had en op internet vaak foto's zag van roze met oranje wat ik er dan erg mooi uit vond zien.

De kleur?
Ik vind dit een erg leuk en vrolijk kleurtje, lekker zomers! Ik had dit lakje al op meerdere blogs gezien en wou hem dus ook zeker weten hebben. Toen ik hem op mijn nagels deed vond ik de kleur en eigenlijk nog leuker uitzien dan op de foto's die ik allemaal had gezien terwijl oranje niet eens echt een kleur is die ik mooi vind. Bij oranje denk ik namelijk altijd aan Koninginnedag en voetbal maar bij dit lakje had ik die gedachten niet. En nog een voordeel van dit lakje, ik had maar 1 laagje nodig!

Het potje?
Deze keer ga ik even niet over de buiten kant van het potje praten, daar heb ik namelijk vaak genoeg wat over vertelt. Ik ga het deze keer hebben over het kwastje! Want de kwastjes van Catrice brengen je nagellak echt super goed aan een groot pluspunt dus. En omdat dit een mooi dekkend lakje is hoefde ik maar 2 streepjes over mijn nagels heen te doen en mijn nagel was al helemaal gedekt.


Wat kost het?
Dit lakje kost net zo duur als de andere lakjes van Catrice €2,49.

Mijn mening?
Een erg leuk kleurtje nagellak die ook nog eens goed dekt en mooi aanbrengt op je nagels. Een echte musthave voor deze zomer dus.

15 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje is het. Lekker opbeurend voor regenachtige zomerdagen en fijn en fris als het zonnetje schijnt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super mooi lakje! echt leuk voor de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een tof kleurtje, wel moeilijk te combineren :p !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi lakje,ik heb ook bijna allemaal Catrice..:) Het is gewoon mijn favoriet :)

  ♥ Ruth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuk kleurtje! ik heb het ook en draag het erg vaak (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waauuww wat een mooie kleur ! echt fel en zomers I like it ! ik spaar de collectie van catrice maar deze heb ik nog niet :P

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects