Catrice Berlin collectie

Toen ik het persbericht zag van de 'big city life' LE, wist ik het meteen! Hier wil ik een setje van hebben. Welke maakte me toen eigenlijk niet zoveel uit. Omdat ik had verwacht dat alles toch al wel op zou zijn als ik er een keer een zou gaan kopen. Maar in tegendeel! Ik kwam bij de Kruidvat en alle 4 de palettes en nagellakjes waren er nog. Omdat ik maar 1 setje wou hebben had ik dus alle keus, ik heb alle palettes even bekeken en heb uiteindelijk voor de 'berlin' collectie gekozen omdat ik zeker wist dat ik die kleuren het meeste zou gaan gebruiken.


De kleur van het nagellakje vond ik meteen al mooi. Dus het nagellakje wou ik zeker weten hebben en ik ben ook erg blij met het lakje want hij dekt erg goed. Ik heb het lakje 1 keer aangebracht maar voor een nog beter dekkend effect en een iets donkerdere kleur zou je het lakje ook 2 keer kunnen aanbrengen. Wat ik ook erg mooi vind aan dit potje is dat er echt een tekeningetje op het potje is gemaakt. Echt een tekening dat je kan zien, 'hé, die hoort bij de berlin collectie'.


De kleur van het lakje vind ik ook erg uniek, want dit kleurtje had ik nog niet en ik heb hem ook nog niet ergens anders gezien. Als je het kleurtje ziet in het potje zou je niet denken dat die er zo mooi uit zou zien op je nagels. Ook het kwastje is weer erg mooi, hij brengt mooi aan en er blijft ook veel nagellak aan het kwastje zitten waardoor je niet 10 keer opnieuw in het potje hoeft te dippen. En wat ook een pluspunt is: het lakje chipt niet snel. Ik draag hem nu al 2 dagen en hij zit er nog steeds perfect op. Ook is het lakje lekker goedkoop, €2,49.


En het palette, eentje die ik ook erg mooi vind en zeker weten erg vaak ga gebruiken. Tot nu toe heb ik hem nog niet gebruikt omdat ik eerst mooie foto's wou maken voor jullie maar ik ga hem zeker deze week nog even uittesten. Ook zit er bij het palette een kwastje en een oogpotlood, maar die krijg ik jammer genoeg niet goed uit het palette. Naar even peuteren heb ik het kwastje er toch uit gekregen maar het potlood zit er te vast in doordat het dopje net iets te groot is... Maar wie weet krijg ik hem er over een tijdje naar nog meer gepeuter nog wel uit.


Wat ik ook erg leuk vind is dat alle kleurtjes hun eigen naam hebben. En alle namen hebben ook nog eens met  Berlijn te maken. Ik heb voor jullie nog even alle kleurtjes op een rijtje getest.


Ik vind de kleuren er zo ook erg mooi uitzien en ik ben dus heel erg blij met dit mooie palette. Ook het doosje om het palette heen maakt mij blij want die is ook helemaal vrolijk gemaakt met allemaal tekeningetjes. Dit palette kost €6,99. Maar wil jij z'n palette hebben? Ga dan snel naar de winkel want het is een Limit Editie en dus maar tijdelijk verkrijgbaar. 

Wat vinden jullie van de 'berlin' collectie?

14 opmerkingen:

 1. vind berlin ook de mooiste,
  die heb ik dan ook gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er mooi uit! Maar toen ik in de winkel kwam was er nog maar 1tje :P. Dus ik had geen zin om er verder naar te kijken.

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de hele collectie, lakjes en palettes. Ik kon er simpelweg geen weerstand aan bieden. Zo pretty :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kleuren.
  En ik wil ook graag zo'n lakje zoals jij

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi!
  En jij kan echt goed foto's maken!
  p.s. ik ben nu geabonneerd :).
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga zowieso een pallet aanschaffen ! ( als ze in mijn vestiging aankomen :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dit vind ik zo'n mooie collectie! Het Berlin Palette heb ik ook, die ziet er bij jou ook erg goed uit. Het lakje is ook erg leuk, mooie kleur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk zeg! Ik heb hem ook:) Echt een fijn palette!
  mooi lakje!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat alles er nog was, bij ons was het meeste leeg geroofd. Heb na 4 filalen bezocht te hebben nog 3 van de 4 stuks gevonden, enkel de berlin collectie niet meer :D. veel plezier ermee want deze is toch wel de mooiste vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ beauty treasures
  misschien dat je hem nog wel vind en anders misschien nog wel een keer op het internet ofzo als iemand hem verkoopt. Ik ben er in ieder geval erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects