Tag: what makes me happy?

Vandaag weer een tag, die ik deze keer ontvangen heb van Myrthe. Dankje wel, Myrthe! Een tag waarbij jullie erachter komen waar ik nou echt vrolijk en blij van kan worden. En misschien worden jullie ook wel blij van deze tag?!


De regels van deze tag zijn: beantwoord alle vragen en geef daarna deze tag weer door.

Van welke mensen om je heen word je blij?
Van heel veel mensen word ik blij! En ik word nog blijer als die mensen ook vrolijk zijn, natuurlijk ga ik nu niet allemaal namen opnoemen want dan vergeet ik straks wel iemand en dat zou ik niet leuk vinden. Maar ik word zeker blij van mijn familie, vrienden en vriendinnen maar ook van jullie word ik blij! Dat mijn blog elke dag weer zoveel bezocht word en dat er allemaal zulke reactie's komen op mijn artikelen. 

Van welke make-up producten word je blij?
Moeilijke vraag maar ik word zeker blij van nagellak. Dat is er in alle kleuren en het lijkt altijd leuk bij je kleren en als het niet bij je kleren lijkt!? Dan doe je toch gewoon een ander kleurtje op die dag. 


Van welke film(s) word je blij?
Ik heb niet echt een bepaalde film waar ik blij van kan worden. Maar ik houd wel van een leuke komedie film maar een favoriet heb ik er niet. Elke keer gewoon weer een andere, zo zie je ook nog eens leuke verschillende films. Maar ook films waar in wordt gedanst vind ik erg leuk, wat dacht je van de films van 'bring it on'?


Ook van deze mooie en lieve foto kan ik erg blij worden. Want wat ziet dat diertje er toch schattig uit!

Van welke muziek word je blij?
Van veel muziek kan ik blij worden! Wat dacht je bijvoorbeeld van bruno mars? Van zijn muziek kan ik echt wel blij worden. Ook vind ik het leuk als mijn broertje altijd vrolijk mee gaat zingen met liedjes, daar kan ik ook blij van worden!

Van welke internetsite(s) word je blij?
Van blogs! Ik kom elke keer weer zulke leuke blogs tegen en zulke leuke artikelen en ik vind het echt super leuk om al jullie leuke artikelen ook weer te gaan lezen elke dag! Maar ook van mijn eigen blog word ik blij, omdat ik toch wel een beetje trots ben elke dag weer op mijn artikelen. En dat jullie er dan van die leuke reactie's onder zetten.

Met welke eigenschap van jezelf word je blij?
Umh... Dit vind ik echt een erg moeilijke vraag! Want ik vind het altijd erg moeilijk om een goede eigenschap van mezelf te bedenken terwijl ik een slechte eigenschap zo zou kunnen bedenken. Maar een goede eigenschap?! Ik vind het goed van mezelf dat ik goeie cijfers haal op school.


Van welke hobby(s) word je blij?
Bloggen en winkelen. Bloggen vind ik leuk omdat ik dan even al mijn ideeën aan jullie kan laten zien. En allemaal leuke artikels kan schrijven, foto's kan maken en leuke plaatjes zoeken op we heart it! Daar word ik ook zeker blij van. Maar winkelen vind ik ook erg blij van en dat is ook iets waar ik altijd erg vrolijk van kan worden. 

En welke mensen maak ik blij met deze tag?
Danielle
Joyce
Joany
Lisanne
Floor

14 opmerkingen:

 1. wauw, wat een leuke tag!
  en wat super lief dat ik hem gekregen heb!
  dankjewell <3 ik ga hem snel invullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk dat je 'm hebt overgenomen! En lief dat je mijn naam ook nog even noemt.. Wat een schattige plaatjes heb je er ook bij gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag, deze heb ik gister ook gedaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag!
  Ik zag hem gisteren ook al bij Love your life :)

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag, ik zag hem gisteren ookal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor je leuke tag ik heb hem overgenomen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank je voor je comment op mijn blog! Zullen we elkaar volgen?

  Leuke tag, zo kom je veel meer te weten over de mensen achter de blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt superlief dat je me getaged hebt! Alleen heb ik deze tag in de maand juli al gedaan :$

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects