Hoelang bewaar jij jouw mascara?

Make-up is niet altijd houdbaar, maar ik denk dat dat bij de meeste meiden wel bekend is. Maar houden jullie je daar ook echt aan of blijven jullie het maar gewoon gebruiken? Natuurlijk zal het niet op één dag of week uitmaken maar toch ben ik eigenlijk wel benieuwd of jullie hier echt wel over nadenken.


Hoelang bewaar jij jouw mascara?

Zelf let ik niet heel precies erop hoelang ik mijn mascara al gebruik maar ik doe ook niet zo heel lang met een mascara eigenlijk omdat ik het wel elke dag gebruik. Dus meestal is mijn mascara wel binnen 3 maand op en gaat hij toch al de vuilnisbak in. Maar als mijn ogen ontstoken zijn dan gooi ik mijn mascara wel meteen weg omdat ik niet nogmaals daarna een ontstoken oog wil hebben natuurlijk.

17 opmerkingen:

 1. Geen idee eigenlijk! Alleen 1 mascara moet ik echt weg doen omdat die helemaal opgedroogd is enzo...

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh ik hou nooit zo bij hoelang ik iets gebruik.. gooi het vaak weg als het niet meer goed z'n werk doet..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pfff... meestal heb ik maar enkele mascara's die ik heel fijn vind, en die maak ik gewoon op. Als ze beginnen te klonteren of een rare geur krijgen gooi ik ze gelijk weg. :) Meestal zo'n 3 maanden. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb altijd dezelfde mascara (een heel oude van maybeline) en ik koop meestal een nieuwe als ik merk dat mijn wimpers niet meer zo mooi omhoog willen, of als hij niet meer 'plopt'.
  Dan bewaar ik ze nog wel even, want mijn ervaring is dat ze het na een tijdje weer heel goed doen! dan kun je ze nog wel een week ofzo gebruiken. dan gooi ik ze alsnog weg (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zeggen altijd dat je het echt om de drie maanden moet vervangen. Mijn mascara's drogen gelukkig helemaal niet snel uit en gaan ook niet snel op, ik gebruik ze totdat ze vies gaan ruiken of als ik er pijn aan mijn ogen van krijg, meestal is dat wel om de 3 of 4 maanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe er vaak 3 maanden mee, dan heb ik meestal alweer een andere. Toch verbaast het mij wel, mijn mascara is nooit na 3 maanden lelijk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmmm, ik gooi niet zovaak iets weg. Als het niet meer goed eruit ziet, niet goed ruikt of niet zijn werk meer doet gooi ik het weg. Mascara doe ik wat eerder weg, maar poeder producten bewaar ik veel langer. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik bewaar die altijd tot ze op zijn, of tot ik eens een grote schoonmaakbeurt hou en dan kijk ik welke ik nooit gebruik.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmm, meestal blijven ze toch wel wat maandjes liggen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wist niet dat dat zo was, ik let er ook niet echt op! Maar niet dat ik één mascara altijd gebruik, soms krijg/koop ik weer een nieuwe (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Eigenlijk heb ik geen idee, zoals je misschien nog herinnert heb ik niet echt veel mascara, alleen van de tijdschriften. Ik heb onlangs er een paar weggegooid, maar nu heb ik er nog steeds een paar van twee of drie maanden oud, ik gebruik ze wel niet :).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geen idee eigenlijk, ik gebruik ze net zolang tot ze niet meer fijn werken..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb nooit een ontstoken oog dus dat scheelt, maar ik gebruik hem tot hij niet lekker meer werkt, denk ongeveer 4 maandjes dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Uuhm, nooit lang 0=D
  bij mij is ie vaak binnen n half jaar op ofzo haha
  dus lang blijft ie niet in me laatje liggen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik gooi hem weg als ik merk dat de kwaliteit achteruit gaat en heel erg gaat ruiken en ik merk dat mn ogen geirriteerd raken ;)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects