What to do with rain?

Ze zeggen dan wel dat het winter is... Het lijkt toch eerder herfst met die regen, ik heb toch liever sneeuw. Dan kun je tenminste nog naar buiten en van de sneeuw genieten. Want ik ga zelf niet naar buiten om van de regen te genieten en ik denk dat de meesten het wel met mij eens zijn! Maar met al die regen kun je ook leuke dingen doen.


 • Ga je kamer opruimen met deze regen ga je toch niet naar buiten en als je toch bezig bent pak dan meteen je kast erbij. Zoek al je kleren uit die je toch nooit meer draagt en geef ze aan je jongere zusje of buurmeisje. Of misschien kun je er nog wel iets anders mee doen? Dat lelijke shirtje omtoveren tot een nieuwe creatie misschien?
 • Maak een scrapbook met verschillende thema's en misschien kun je het boek dan ook nog wel indelen in seizoenen. Winter foto's, winter looks, winter accessoires en zo kun je vast nog wel meerder dingen bedenken bij elk seizoen.
 • Kijk uit je raam, want als je goed kijkt ziet die regen er misschien toch wel erg mooi uit. Helemaal als je het leuk vind om foto's te maken is dit misschien wel het perfecte moment? Want met die regen krijg je juist een leuk effect op je foto.
 • Ga een boek lezen, daar kom je op andere momenten misschien niet aan toe en nu met de regen kun je toch niet naar buiten dus een perfect moment om een boek te lezen!

En er zijn vast nog veel meer dingen die je in de zomervakantie graag wou doen maar waar je eigenlijk geen zin in had omdat je van je vakantie wou genieten en van het zonnetje. Daar heb je dan nu genoeg tijd voor, dus maak een lijstje met dingen die je nog wilt doen en ga aan de slag!

Wat doen jullie als het regent?

16 opmerkingen:

 1. Ik zit meestal achter de computer of maak huiswerk.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke tips! Maar wel balen die regen, ik had ook liever sneeuw. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een handige tips zeg! Bleh, het is vandaag ook zo'n regendag. Echt vervelend! Maargoed, nu ga ik even aan mijn blog werken en ook wat voor school doen dus meestal vermaak ik me wel op zo'n dag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handige tips! Ja ik moet echt mijn kamer een keer opruimen, even opnieuw beginnen met een schone kamer! Maar het is vandaag echt vies weer, regen regen en nog eens regen :(

  Leuke blog, ik volg je :D

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke post! en lekker handig voor vandaag!

  http://fridaynightourbitchfight.blogspot.com

  ik volg je

  BeantwoordenVerwijderen
 6. als het regent houd ik echt heel erg veel van schrijven en lezen met een warme kop thee of chocomelk :) heerlijk!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke tips!
  ik leer meestal als ik toetsen heb,
  lekker bankhangen of iets bakken en vooral veel bloggen:D

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, leuk artikel! Als het regent ga ik meestal lekker bloggen, bankhangen en niks doen én als mn moeder me brengt, kan ik binnen paardrijden, haha.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker toepasselijk, haha! Ik denk dat ik er wel iets mee ga doen, want ook vandaag is het niet erg lekker weer.

  Liefs, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dan doe ik dezelfde dingen als anders maar kom ik de deur gewoon niet uit tenzij het echt noodzakelijk is zoals bijv. naar school gaan :p

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk bedacht, deze post :D
  ik ga meestal achter mijn computer zitten of met mijn vriend een filmpje kijken op de bank. soms heb ik een goede dag & ruim ik mijn kamer wel op :D zoals een paar dagen terug, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects