Omschrijf jezelf in 10 woorden

Ik kreeg erg leuke reacties op het artikel waarin in vertelde dat ik in 20 artikelen jullie meer over mij wil laten weten '20 things about me'. En met al die leuke reacties ben ik natuurlijk hartstikke blij en daarom vond ik het wel leuk om meteen maar te beginnen met het eerste artikel, dus ik ga mezelf vandaag omschrijven in 10 woorden.


1. Bloggen
2. Shoppen
3. Geld
4. Blond
5. GTST
6. Sieraden
7. Schoenen
8. Vriendinnen
9. Chocola
10. Bakken

Oke, dat is best lastig jezelf omschrijven in 10 woorden. Het leek me zo makkelijk toen ik de opdracht bedacht. Maar achteraf vind ik hem toch wel lastig, maar toch ben ik op 10 woorden gekomen. Natuurlijk wil ik wel wat toelichting geven over alle woorden zodat jullie snappen wat ik ermee bedoel.

Het eerste woord wat ik zei was bloggen. Gewoon omdat ik het zo leuk vind en ik het eigenlijk ook steeds weer leuker ga vinden. Het begon als iets uit de verveling maar ik doe het nu echt niet meer voor de verveling maar echt omdat ik het leuk vind. Shoppen is natuurlijk ook iets waar ik erg van houd het liefst doe ik het wel elke dag en dan niet alleen kijken maar ook kopen (eigenlijk niet z'n goeie eigenschap want zo word ik nog eens arm, haha). Nou ja en dat heeft dan denk ik ook wel met het geld te maken, ik hou ervan om geld uit te geven.

Oke, blond. Voor de gene die het niet nog niet weten ik ben blond. En soms zeggen ze wel eens dom blond maar gelukkig ben ik wel donker blond. Goede tijden, iets wat ik elke avond volg en waar ik ook echt geen aflevering van mis. En bij kleren kopen horen natuurlijk ook sieraden, want ik heb elke dag wel sieraden om. Maar wat voor sieraden ik allemaal heb en wat mijn favorieten zijn zullen jullie nog wel zien.

En mijn schoenen, ik heb er best veel en heb ook eigenlijk erg vaak verschillende schoenen aan. En shoppen en andere leuke dingen doen vind ik natuurlijk het leukst met vrienden en vriendinnen. En wat dachten jullie van chocola, iets wat volgens mij elke vrouw wel lekker vind. Maar chocola is niet alleen lekker in een blok maar ook als je er iets lekker van maakt. Brownies of cupcakes zijn natuurlijk ook super lekker.

Hoe omschrijven jullie jezelf in 10 woorden? 

15 opmerkingen:

 1. Leuke post, leuk om dit van je te weten! Hmm, ik zou niet weten hoe ik mezelf in 10 woorden moet beschrijven haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post zeg! Ik heb echt geniaal hoe ik mezelf zou omschrijven eigenlijk...

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen!

  Ik kan mezelf niet in 10 woorden omschrijven, ik vind het te lastig om mezelf te omschrijven :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. the muffins look so delicious :D your blog is really cute! Following you now :)
  http://thesmallnoble.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke challenge heb je bedacht! Ik ben benieuwd naar de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post, erg grappig om te lezen!Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dat altijd superlastig, om mezelf in een paar woorden te omschrijven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk om te lezen! :D

  Liefs Manon
  Believe-in-your-own-dreams.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. erg moeilijk om jezelf te omschrijven in 10 woorden, wel leuk gedaan :) ♥

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects