Wishlist februari

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een wishlist heb gemaakt. Maar er staan natuurlijk elke maand wel een aantal dingen op mijn wishlist en daarom heb ik vandaag voor jullie weer mijn wishlist van deze maand, want vanaf vandaag is het alweer februari.


Niet z'n hele grote wishlist maar toch een lijst van spullen die ik wel erg graag zou willen hebben/kopen deze maand. Als eerst het make-up tasje, toen ik die op de webshop van de H&M zag staan wist ik meteen dat ik die wou hebben. Maar toen ik laatst in Rotterdam was hadden ze heb daar niet... En hier bij de H&M hebben ze meteen ook niet van deze artikelen. Dus ik hoop dat ik hem nog ergens tegenkom en anders ga ik toch maar een keer wat via de webshop bestellen.

En het jasje, i like it! Op de foto's vind ik hem er zo mooi en stoer uitzien dat ik gewoon weet dat ik hem moet hebben voor deze lente/zomer. Ze hebben hem ook in het rood maar ik denk dat die kleur mij niet zo zou staan en dan is het ook alweer zo moeilijk combineren bij iets anders gekleurd als ik hem een keer gewoon als jasje aan wil. En het gestippelde shirtje van de H&M vind ik ook erg leuk. Vooral bij een broek in of bij een rokje. En als laatst de laarsjes van de Dolcis, ik wil nog erg graag een paar hakken (sleehakken) er bij hebben en deze vind ik er erg leuk uit zien. En ook al meteen lekker licht voor als het weer weer wat beter word.

Wat staat er deze maand op jullie wishlist?

28 opmerkingen:

  1. Die laarsjes van dolcis heb ik ook :D
    en dat jasje van H&M is echt prachtig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die laarsjes zijn echt leuk!

    www.sundaystripes.tk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat jasje ziet er echt supergaaf uit :D *hebben-hebben* :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke wishlist! Die laarsjes van Dolcis zijn echt leuk! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind die jacket van H&M zo leuk!

    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke wishlist!
    Ik wil graag een 88 palette
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. die laaarsjes zijn zo vet!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die blouse heb ik gepast van een vriendin maar die staat me echt als een clown haha. Die laarsjes en dat jasje vind ik wel erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke wishlist heb je! Op mijn wishlist staat nu een two finger ring, maar die ga ik zelf nog kopen met mijn verjaardagsgeld (;
    XX.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. oehh, dat jasje vind ik erg gaaf! Dia zal ik als ik jou was maar snel gaan halen/ ervoor gaan sparen =)
    & leuke blog!

    zeynnepp.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. dat jasje is echt leuk! xx

    http://itsfashion-bitch.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wauw supermooi jasje & schoenen (:
    had ik ook al gezien. super leuk

    BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects