Mijn favoriete artikelen van dit jaar

In één jaar zijn er natuurlijk zat artikelen online gekomen en omdat ik eigenlijk veel te perfectionistisch staan er eigenlijk alleen nog maar artikelen online waar ik echt trots op ben. Maar natuurlijk zijn er altijd wel een paar artikelen die ik net iets leuker vind en waar ik net iets trotser op ben.


Om te beginnen een artikel wat al best oud is en wat ik bijna in het begin heb geschreven, een artikel wat in mij opkwam door mijn leuke koeien spaarpot. Namelijk het artikel waarin ik jullie allemaal tips geef over hoe je het best kleingeld kan sparen. Erg handig voor als je een gat in je hand hebt maar ook erg handig voor als je eens een keer ergens voor wil gaan sparen.

En ik als vrouw houd natuurlijk van shoppen, maar volgens mij is dat een hobby van bijna elke vrouw. Door al dat shoppen heb je je kast vaak nogal vol liggen met allerlei kleding die je vaak niet meer aandoet. Dat zette mij aan het denken voor een artikel over kleding, een artikel waarin ik jullie tips geef voor een leuke kleding ruil party. Een party die je eigenlijk goed kan toevoegen aan een hele leuke meidenavond.

En wat dachten jullie van al die reviews die ik heb geschreven? Veel reviews over artikelen die ik nieuw had gekocht en waarover ik maar al te graag met jullie mijn mening wou delen. Maar ook artikelen met producten die ik kreeg van webshops. Dat laatste is natuurlijk stiekem wel het allerleukste.


En als we het dan hebben over al die beauty artikelen denk je natuurlijk snel aan al die schoonheden die je zelf hebt. En ook al is chocolade misschien niet goed voor je huid, toch is het natuurlijk wel heel erg lekker. Helemaal als het in de vorm van een cupcake is.

Maar het meest trots ben ik misschien nog wel op mijn allereerste artikel, een artikel over oude nagellak. Wat moet je ermee zou je eigenlijk denken, maar ondertussen is dit wel het best bekeken bericht. Zal dat komen doordat het mijn eerste artikel is of omdat meiden graag willen weten wat ze met hun oude nagellak kunnen doen...

Wat is jouw favoriete artikel van dit jaar?

10 opmerkingen:

 1. like it. ik volg je volg je terug? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben ook perfectionistisch... soms heel irritant (:

  leuk artikel!! bij mij heeft zo'n artikel schrijven niet veel zin want ik heb pas 40 berichten op mijn blog staan hahaha.

  xxxx.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hy doll! This is beautiful! Do you wanna follow each other on GFC? and like on facebook? Kisses from Romania!

  FashionSpot.ro

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such an intresting great blog! Lot's of inspiration for myself!

  Whould u like to follow each others blog to keep in touch this way?

  Lots of hugs,

  www.nicoleta.me

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects