Zo bespaar jij geld op alles wat leuk en lekker is

Kopen, kopen en nog eens kopen! Wij vrouwen hebben er natuurlijk allemaal last van. Als je iets leuks ziet wil je het al snel kopen maar is dat nou wel zo verstandig om altijd alles te kopen wat je leuk vind? Of is het wel zo handig om elke keer een ijsje te kopen als je in de stad loopt? Misschien is het wel slim om gewoon eens iets meer op die kleine uitgaven te letten...


 • Je kunt een hoop geld besparen als je kiest voor tweedehands spullen. Kijk bijvoorbeeld eens wat vaker rond op marktplaats voordat je een grote aankoop doet in een dure winkel. 
 • Nieuwe spullen nodig voor school? Wat dacht je van de Action, deze winkel verkoopt veel spullen en is veel goedkoper de meeste andere winkels. Maar koop hier alleen de spullen die je echt nodig bent op dat moment want anders kom je vaak met veel meer de deur uit omdat het toch goedkoop is.
 • Even snel een ijsje kopen als je in de stad bent? Loop eens een supermarkt binnen hier zijn de ijsjes vaak veel goedkoper dan in een ijszaak. Maar ook met het kopen van snoep is de supermarkt veel goedkoper.
 • Zit je even krap bij kas maar moet je echt naar de kapper? Ga eens naar de kappersschool, deze kappers zijn veel goedkoper (soms zelfs gratis) omdat ze nog in hun opleiding zitten.
 • Zin om een dagje naar een pretpark te gaan, zoek dan eerst eens het internet af. Want op internet staan vaak wel kaartjes te koop voor pretparken maar dan veel goedkoper.

Wat is jouw tip om geld te besparen op alles wat leuk en lekker is?

12 opmerkingen:

 1. Handige tips!
  Voor een ijsje ga ik meestal naar de HEMA. Een heerlijk softijsje voor maar 50 cent! Jammie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handige tips haha! Tip, kijk op vakantieveilingen voor als je ook na een pretpark of weekendje weg wilt of dergelijken :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handige tips! Ik koop zelf meestal schriften enz. bij de Action, veel goedkoper :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vintage shoppen! Superleuk & goed voor je portemonnee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk artikel, en goeie tips!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects