Essence all about cupcake

Een hele tijd geleden heb ik een lipstick gekocht van Essence. Omdat ik eigenlijk altijd alleen maar lipgloss gebruik was dit natuurlijk even heel wat anders voor mij maar toch wou ik het proberen. De lipstick zag er leuk uit en de naam van deze lipstick vond ik ook erg leuk en toen ik de kleur van de tester zag dacht ik meteen 'die word het'!


De kleur vind ik zelf erg mooi en ook erg zacht. Als je hem op je lippen hebt is het niet meteen een kleur waarvan je heel goed kunt zien dat je lippenstift op hebt maar het is ook niet zo dat je helemaal niks ziet. Een perfecte lippenstift voor mij dus, want bij mij hoeft het niet allemaal zo opvallend. De lippenstift is verder gewoon één kleurtje en heeft verder geen glitters. Een perfect kleurtje dus voor de mensen die niet van glitters houden. 


Ook plakt de lippenstift niet heel erg en brengt die goed aan op je lippen. Maar wat wel erg jammer is, is dat deze lippenstift niet zo lang blijft zitten. Maar toch vind ik hem erg mooi en voor €1,99 echt een koopje. En omdat dit geen limited editon product is, is dit product dus altijd verkrijgbaar in de Kruidvat (tenzij die op is natuurlijk).

Hebben jullie een lippenstift van Essence?

9 opmerkingen:

  1. Mooi kleurtje hoor! Ik heb geen lipsticks van essence, maar zou wel eens willen proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een vette kleur, die naam past er goed bij. Het is zeker een koopje! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb zelf één lipstick van essence. een heeeele oude met een zilveren huls. Deze is echt mooi! Leuk kleurtjee!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is zo'n mooi kleurtje! Hij lijkt me ook best fijn, alleen wel jammer dat ie niet erg lang blijft zitten. Maargoed, dat is bij bijna iedere lipstick zo. :P

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik heb er ook eentje maar kheb hem nog niet uitgeprobeerd :p

    BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects