H&M tops

Ik vind een topje altijd een erg leuk kledingstuk en een topje is niet een kledingstuk wat je alleen maar aan kan trekken in de zomer. Nee, een topje is ook erg leuk om te gaan dragen in de winter. Daarom ga ik vaak op jacht naar leuke topjes, want een topje onder een blazer kan natuurlijk altijd of onder een leuk vest.

De eerste topjes die ik tegenkwam waren wat gewonere topjes. Althans dat dacht ik want toen ik de foto goed bekeek waren ze lang van achter en zo vallen deze topjes dus wat meer over je kont. Een erg leuk effect lijkt mij! Maar ook de opdruk op deze tops vind ik erg leuk. En ook nog eens helemaal niet duur, €9,95.


Ook deze paarse top vind ik erg mooi en ook bij een blazer zal hij erg leuk staan. Dit topje kost €9,95. Ook het andere topje met kant is erg leuk en ook nog verkrijgbaar in het zwart voor maar €7,95.


En ook dit blauwe topje (verkrijgbaar in meerdere kleuren) heeft een mooi kanten randje. Voor als je niet teveel kant aan een top wil is dit toch een perfecte oplossing voor maar €7,95. Het topje ernaast is ook een van mijn favorieten. Ik heb zelf ook zoiets maar dan van de ONLY, maar ook deze vind ik erg mooi. En hij is ook nog eens in de opruiming €9,95.

En ook dit topje heeft een beetje kant denk je misschien. Maar dat lijkt zo want het is eigenlijk gewoon slof. En ook nog eens echt een koopje €4,95. En ook het laatste topje die ik jullie vandaag laat zien is in de opruiming €7,45. 

Ik vind deze tops zelf erg leuk en ook vooral erg leuk voor onder een blazer vind ik deze erg leuk. Ik heb zelf erg veel tops in mijn kast liggen. Niet alleen basic tops maar ook allerlei andere tops met allerlei leuke stukjes stof eraan. Al vind mijn moeder het niet zo leuk om te strijken (dus als je zelf moet strijken zijn die tops afraders, haha). 

Wat dragen jullie onder je blazer en hebben jullie veel tops in jullie kast liggen?

13 opmerkingen:

  1. Ik vin hempjes ook heel leuk!
    Je hebt leuke hempjes uitgekozen:D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke topjes, en heb er ook wel wat in mijn kast hangen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je hebt leuke hempjes uit gekozen! in mijn kledingkast liggen twee enorme stapels hempjes, draag het veel in de winter met een blazer of vestje erover.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oee leukenn!! Ik draag bijna nooit topjes in de winter.. ben een echte koukleummm dus dat word um niet voor mij haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. jij hebt altijd hele leuke artikeltjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. waauw, die tweede en laatste zijn echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke topjes! Vooral die met dat strikje en kant!

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind de tops bij H&M ook altijd zo leuk. Ik heb toevallig dat topje met strik ook sinds kort. Ik heb 'm nu ook aan, haha. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele leuke topjes.. en lekker makkelijk te dragen

    BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects