Gestreept shirt van ONLY

Een tijdje terug ontving ik een erg leuk shirt van sans-online, een webwinkel met allerlei merken kleding voor meiden en jongens. Op deze webshop verkopen ze ook kleding van bijvoorbeeld de bekende winkels als ONLY, Vero Moda, Villa etc. Allemaal winkels waar ik eigenlijk dol op ben, maar natuurlijk heb je niet altijd alle tijd om te winkelen. Dus is dit de perfecte oplossing, als je het mij vraagt.


Van Sans-online kreeg ik dit super leuke shirt een tijdje geleden toegestuurd. Ik vond hem meteen erg leuk en wist meteen waar ik hem bij ging dragen. Of nouja, eigenlijk wist ik meteen twee outfits waarbij ik hem erg leuk kon gaan combineren.

(Sorry voor de nogal wazige foto's maar tijdens het uploaden worden ze steeds maar slechter...) Omdat het geen strak shirt is vind ik hem erg leuk om bij een broek of rokje in te dragen. Twee outfits met één deze shirtje, erg handig voor als je meer van een broek houdt dan van een rokje (of anders om). Natuurlijk hebben ze bij Sans-online nog veel meer damesmode en nog veel meer leuke shirtjes die je op deze manier kunt combineren.

Welke stijl heeft jou voorkeur?

19 opmerkingen:

  1. Ah, wat een leuk shirt zeg! Ook tof gecombineerd :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een superleuke shritje! x

    p.s. doe je mee met mijn e.l.f giveaway?
    http://imwearingjeans.blogspot.nl/2012/06/giveaway-elf.html

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat detail aan de bovenkant!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk shirt! Staat bij allebei de outfits erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk dat het zo aan de bovenkant doorschijnt, dat maakt het echt orgineel! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. love it!

    XX

    www.aroundlucia.com
    www.aroundlucia.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke top! De bovenkant is mooi :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk shirtje! Sans is zeker een fijne webshop, ik heb er vaker rondgekeken, en het is fijn dat al die merken dan eigenlijk bij elkaar staan! Ik volg je nu, zou je mij ook willen volgen? www.frescodulce.blogspot.com
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects