Budget Moederdag cadeautjes

Zondag 13 mei is het Moederdag, een dag om je moeder even helemaal in de watten te leggen. Misschien begin je de ochtend al wel met een lekker ontbijt op bed of geef je haar allerlei cadeautjes, het maakt niet uit als je moeder die dag maar even in het zonnetje staat. Als je het hebt over een cadeautje hoef je het natuurlijk niet te hebben over onbetaalbaar cadeau. Vaak vinden moeders iets wat jij zelf hebt gemaakt ook erg leuk.


Soms moet je even de creatieve kant van jezelf laten zien, even aan de slag want voor weinig geld kan je gewoon een heel leuk cadeau maken. Een leuke foto collage bijvoorbeeld, met allerlei foto's van jou en je moeder en misschien wel de rest van het gezin. Of foto's van dingen waar je moeder van houd, stop dit allemaal in een leuk foto lijstje en je hebt het perfecte cadeau.

Maar met een foto lijstje kun je natuurlijk nog veel meer leuke dingen doen. Wat dacht je van een leuke foto samen met je broertje en/of zusje. Vaak word dit gedaan bij de fotograaf maar het is ook erg leuk om dit eens in de buiten omgeving te doen. Daarna kun je de foto goedkoop laten afdrukken bij bijvoorbeeld de HEMA of Kruidvat.


Maar ook kan een lijstje met een leuke tekst erin erg leuk zijn voor je moeder. Een lijstje met een tekst die misschien echt bij jullie past of een lijstje met een lief gedicht speciaal geschreven voor je moeder. Het idee dat jij de tekst zelf hebt geschreven zal ze al super gaan vinden.

Maar iets wat natuurlijk altijd goed valt is iets lekkers. Dus ga de keuken in en ga iets bakken, cupcakes vallen altijd wel in de smaak. En omdat er zoveel smaken is er natuurlijk altijd wel iets wat je moeder echt lekker vind. Als het niet aardbei is dan misschien wel chocola?! Maar een cake is natuurlijk ook een (lekkere) optie.

Koop jij iets voor Moederdag of ga jij zelf aan de slag? 

12 opmerkingen:

  1. Ik heb voor mijn mama een kaartje gekocht met een hele mooie tekst die enorm toepasselijk is voor ons2.
    En als mama zelf, kijk ik enorm uit naar het knutselwerkje die mijn oudste dochter voor mij heeft ineengeknutseld! (Want jah, ze heeft al verklapt dat ze iets gemaakt heeft voor mij!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een handig artikel! Ik heb voor mijn moeder bij The Body Shop een bodysetje gekocht :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik doe daar niet aan haha want mijn moeder is 1 dag erna jarig ^^ xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Ik zit zelf ook nog diep na te denken over het perfecte cadeautje. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb een pakketje laten maken bij TBS met mini's en een nagellakje van Catrice en een leuke kaart :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een handig en leuk artikel! Ik heb een goodiebag met daarin een glaasje die ik zelf beschilderd heb als vaas en daar bloemen in. Ook een zelfgemaakte geurkaars en zeepjes. Misschien dat ik samen met paps nog een geurtje ga kopen! Kan ik mama lekker verwennen, haha. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ga een leuke ketting kopen bij de lucardi !!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb nog niets gekocht, morgen dus op pad. Maar ik denk dat ik haar een setje geef of zo met douche spullen.
    Liefs, mi-lou

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb een mok gekocht :).

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke tips, m'n moeder krijgt een luchtje en nog wat andere dingetjes :)

    BeantwoordenVerwijderen

 
Girls make Fashion © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects